Снимка: VIP Brother

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си от шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase